Container basculant AK 0.5 m3 - 1.5 m3 | Bauer

Rating & Review
0 (0 reviews)
Logo BAUER Sudlohn
Alege un model pentru a vedea disponibilitate stoc si alte informatii

Cod produs: AKU50

Alege cel putin 1 model al acestui produs.

Specificatii tehnice

Capacitate de incarcare
1000kg

Descriere

Container basculant profesional marca Bauer suedlohn. Se manevreaza foarte usor prin utilizarea unui stivuitor dotat cu furci.

Containerul este dotat la baza cu suporti pentru furci, ale caror dimensiuni sunt specificate in schita de mai jos. Este disponibil in mai multe modele, iar fiecare model are un volum mai mare de incarcare. Asadar acest tip de container basculant este ideal pentru sarcinile de incarcare si descarcare cu ajutorul stivuitoarelor.

Capacitatea maxima de incarcare pentru fiecare model este de 1000 de kg. Containerul este dotat cu un mecanism de siguranta care nu permite descarcarea accidentala a incarcaturii in timpul proceselor de transportare a incarcaturii.

Poate fi descarcat la orice inaltime prin intermediul unui cablu care se opereaza manual de catre utilizatorul stivuitorului. Acest cablu declanseaza mecanismul de sustinere al containerului iar astfel se permite descarcarea incarcaturii.

Dupa efectuarea unui proces de descarcare, containerul se aduce foarte usor la pozitia sa initiala datorita centrului de greutate foarte bine fixat.

Containerul poate fi securizat prin intermediul unor lanturi de fixare care se leaga de cadrul stivuitorului pentru a nu permite alunecarea containerului de pe furci in timpul proceselor de transportare sau de descarcare.

Constructia containerului este solida, dotata cu margini intarite pentru a se garanta calitatea si lunga durabilitate de utilizare a acestuia.

Containerul poate fi depozitat usor si potate fi dotat cu roti pentru a putea fi transportat manual si usor pana la locul de depozitare sau pana la locul de utilizare al containerului.

Accesorii

- 2 role pivotante + 2 rotile fixate din poliamida 180 mm – inaltime 220 mm

- capac galvanizat, cu deschidere dubla

- etansare pentru apa si ulei

- cadru de extindere pentru marirea volumului

- cuplaj de remorca, bara de remorcare

ATENTIE !

Nu folositi containerul pentru incarcaturi mai mari de 1000 kg.

Specificatii modele

Volum
AK50
0.50
AK 75
0.75
AK 100
1
AK 150
1.50

Video

Istoric produse vazute