Container basculant constructie anti-deformare TYPE BSS-N 0.55 m3 - 0.9 m3 | Bauer

Rating & Review
0 (0 reviews)
Logo BAUER Sudlohn
Alege un model pentru a vedea disponibilitate stoc si alte informatii

Cod produs: BSSU-N55

Alege cel putin 1 model al acestui produs.

Capacitate de incarcare
1000kg

Descriere

Container basculant fabricat cu o constructie speciala anti-deformare acum disponibil intr-un nou design. Reprezinta solutia ideala pentru sarcinile de transportare a materialelor de tonaj mare. Datorita constructiei sale solide garanteaza o lunga durabilitate de utilizare fara ca marginile sau peretii containerului sa se deformeze in timpul proceselor de transport.

Este dotat cu caracteristici de separare a lichidelor de materialele transportate.

Caracteristici precum planseu neted cu perforatii de 3mm, robinet de 2.54 cm pentru eliminarea lichidelor din container si etansare pentru apa si ulei. Lichidul este retinut sub planseu.Procesul de descarcare se realizeaza prin intermediul unui cablu care declanseaza sistemul de sustinere al containerului. Cablul se opereaza manual de catre utilizatorul stivuitorului.

Containerul este dotat cu suport pentru furcile stivuitorului si cu lanturi de fixare pentru a preveni alunecarea de pe furcile stivuitorului sau pentru a preveni descarcarea neintentionata a incarcaturii.

Containerele se pot stivui cate trei unul peste celalalt asadar se salveaza spatiul de depozitare.Containerul poate fi manevrat si prin intermediul unei traverse.

Accesorii

  • 2 role pivotante + 2 rotile fixate din poliamida 180 mm – inaltime 220 mm (stivuirea nu este posibila)
  • capac galvanizat, cu deschidere dubla
  • traverse

Specificatii modele

Volum
BSS-N 55
0.55
BSS-N 70
0.70
BSS-N 90
0.90

Istoric produse vazute