Container cu sistem hidraulic de basculare TYPE BKC 2 m3 - 5 m3 | Bauer

Rating & Review
0 (0 reviews)
Logo BAUER Sudlohn
Alege un model pentru a vedea disponibilitate stoc si alte informatii

Cod produs: BKCU200

Alege cel putin 1 model al acestui produs.

Specificatii tehnice

Capacitate de incarcare
2500kg

Descriere

Acest container basculant este special fabricat pentru incarcarea, manevrare, transportarea si descarcarea materialelor sau incarcaturilor cu greutate si volum foarte ridicate, dificil de manevrat manual sau cu ajutorul altor dispozitive.

Containerul basculant profesional TYPE BKC marca Baeur suedlohn, reprezinta solutia ideala pentru astfel de intrebuintari.

Este disponibil in varianta dotata cu sistem hidraulic pentru basculare. Astfel sarcinile de basculare a incarcaturilor manevrate se vor realiza fara bruscarea containerului, cu atentie si precizie sporita.

Atentie !

Dotarea cu sistem hidraulic pentru descarcarea containerului reprezinta un accesoriu care trebuie specificat la comanda pentru achizitionarea sa.

Acest container suporta o incarcatura de pana la 2500 kg si cu un volum de maxim 6 m3 in functie de modelul ales. Se utilizeaza doar cu ajutorul stivuitoarelor dotate cu furci.

Este dotat cu suporti pentru furci. In schita de mai sus sunt specificate dimensiunile suportilor pentru furci pentru a putea selecta modelul potrivit pentru stivuitorul dumneavoastra.

Containerul se utilizeaza in conditii de siguranta datorita mecanismului rezistent de blocare, ce impiedica descarcare accidentala a incarcaturii in timpul sarcinilor de transportare sau descarcare a acesteia. De asemenea se poate fixa prin intermediul unor lanturi de fixare pentru furci. Aceste lanturi se fixeaza pe furci sau pe cadrul stivuitorului pentru a impiedica alunecarea containerului de pe furcile stivuitorului in timpul sarcinilor de transportare si manevrare a incarcaturii.

Mod de utilizare:

Procesul de basculare se realizeaza prin intermediul unui cablu metalic. Cablul este legat la mecanismul de blocare al containerului .Acest cablu se actioneaza manual de catre utilizatorul stivuitorului iar cand este actionat elibereaza containerul si permite descarcarea.

Constructia containerului este fabricata din metal dur, astfel se garanteaza calitate de lucru si lunga durabilitate de utilizare pentru sarcini dificile. Este disponibil in varianta dotata cu roti pentru a putea fi transportat si depozitat cu usurinta.

Accesorii

  • 2 role pivotante + 2 rotile fixate din poliamida 180 mm – inaltime 220 mm
  • capac galvanizat
  • etansare pentru apa si ulei
  • frana de basculare reglabila
  • sistem hidraulic pentru descarcare

ATENTIE!

Nu utilizati containerul pentru incarcaturi cu volum si greutate mai mare decat cea pe care o poate suporta.

Consultati tabelul cu modele, din pagina produsului, pentru a putea vizualiza informatiile referitoare la capacitatea de incarcare si volumul containerelor.

Specificatii modele

Volum
BKC 200
2
BKC 300
3
BKC 400
4
BKC 500
5

Istoric produse vazute