Container basculant cu trapa frontala TYPE SGK 0.5 m3 - 1 m3 | Bauer

Selectie model
  • Alege Capacitate de incarcare intai
Rating & Review
0 (0 reviews)
Logo BAUER Sudlohn
Alege un model pentru a vedea disponibilitate stoc si alte informatii

Cod produs: SGUK50

Alege cel putin 1 model al acestui produs.

Descriere

Container basculant dotat cu trapa frontala foarte eficienta pentru manevrarea si descarcarea rapida a cantitatilor mari de materiale vrac. Constructia containerului este solida fabricata cu un invelis de otel dotat cu margini intarite pentru a asigura lunga durabilitate de utilizare.

Inainte de descarcare containerul trebuie sa fie inclinat la un unghi de 30°.

Containerul se manevreaza foarte usor cu un stivuitor dotat cu furci, se descarca la orice inaltime iar procesul de descarcare se realizeaza prin intermediul unui cablu care declanseaza sistemul de sustinere al trapei. Trapa este dotata cu arcuri astfel incat atunci cand este eliberata se ridica si permite eliberarea materialului. Cablul se opereaza manual de catre utilizatorul stivuitorului.

Containerul poate fi securizat pentru a impiedica alunecarea de pe furcile stivuitorului, de asemenea si trapa este bine securizata pentru a preveni descarcarea neintentionata a incarcaturii.

Este dotat si cu inele pentru a fi posibila atasarea unor lanturi, asadar containerul poate fi manevrat si cu o macara dotata cu carlig.

Containerul se transporta cu ajutorul unui transpalet.

Specificatii modele

Capacitate de incarcare
Volum
SGK 50
750kg
0.50
SGK 75
1000kg
0.75
SGK 100
1500kg
1

Istoric produse vazute