Container cu trapa inferioara pentru materiale de constructie TYPE BC 0.5 m3 - 1 m3 | Bauer

Selectie model
  • Alege Capacitate de incarcare intai
Rating & Review
0 (0 reviews)
Logo BAUER Sudlohn
Alege un model pentru a vedea disponibilitate stoc si alte informatii

Cod produs: BCU500

Alege cel putin 1 model al acestui produs.

Specificatii tehnice

Capacitate maxima de incarcare
1000/2000 kg (in functie de model)

Descriere

Container profesional cu trapa inferioara, marca Bauer, ideal pentru sarcinile de lucru in domeniul industriei constructiilor. Se poate utiliza pentru incarcarea, transportarea si descarcarea materialelor pentru constructii cum ar fi caramizi, nisip, materiale din lemn, metal, plastic, sau pentru alte materiale cu greutate si volum foarte mare intalnite de regula pe santiere de lucru, sau alte spatii in care se efctueaza lucrari de constructii.

Se utilizeaza cu ajutorul unui stivuitor dotat cu furci. Containerul este dotat cu suporti pentru furci, cu dimensiunile specificate in schita de mai sus, pentru a putea selecta modelul potrivit pentru stivuitorul dumneavostra.

Acest tip de container poate fi utilizat si cu ajutorul unui utilaj dotat cu clamp special pentru containere. Atunci cand se manevreaza cu ajutorul unui astfel de utilaj, containerul poate fi descarcat automat.

Atunci cand se manevreaza cu ajutorul unui stivuitor cu furci, containerul se descarca prin intermediul unui cablu care se actioneaza manual de catre utilizatorul stivuitorului. Acest cablu este legat de sistemul de blocare al trapei. Odata actionat, acesta elibereaza trapa si permite descarcarea containerului.

Acest container se utilizeaza in conditii de siguranta atat pentru utiliatorul stivuitorului cat si pentru ceilalti participanti la sarcinile de lucru din domeniul constructiilor.

Containerul este dotat cu mecanism de blocare pentru trapa, in doua parti. Acesta se declanseaza in functie de utilajul cu care este manevrat containerul. Asadar se evite descarcarea accidentala a containerului.

De asemenea este prevazut cu lanturi de fixare pentru furcile stivuitorului, pentru a preveni alunecarea de pe furcile stivuitorului in timpul efectuarii sarcinilor de transportare, descarcare sau incarcare a containerului sau in cazul bruscarii comenzilor stivuitorului.

Mecanismul de blocare al trapei se poate declansa cu ajutorul cablului manual sau cu ajutorul clampului, daca este utilizat cu un utilaj dotat cu un astfel de atasament.

Accesorii

  • 2 role pivotante + 2 rotile fixate din poliamida 180 mm – inaltime 220 mm
  • capac galvanizat, cu deschidere dubla

Constructie personalizata la cererea clientului :

Ex: Constructie din otel inoxidabil

Specificatii modele

Capacitate de incarcare
Volum
BC 500
1000kg
0.50
BC 1000
2000kg
1

Video

Istoric produse vazute