Container cu trapa inferioara si compartiment dublu sau triplu TYPE 2K/3K | Bauer

Selectie model
  • Alege Volum compartiment intai
Rating & Review
0 (0 reviews)
Logo BAUER Sudlohn
Alege un model pentru a vedea disponibilitate stoc si alte informatii

Cod produs: TYPE2K

Alege cel putin 1 model al acestui produs.

Specificatii tehnice

Capacitate maxima de incarcare
500/1500 kg (in functie de model)

Descriere

Container profesional marca Bauer, disponibil in doua modele:

TYPE 2K - Compartiment dublu

TYPE 3K - Compartiment triplu

Acest tip de container cu trapa inferioara este special pentru depozitarea, transportarea si separarea diferitelor materiale utilizate in industria constructiilor.

Ideal pentru transportarea nisipului, prafului de ciment, materiale din caramida, piatra sau alte materiale specifice santierelor sau spatiilor de lucru din domeniul constructiilor.

Acest container este prevazut cu mai multe compartimente. Fiecare compartiment este dotat individual cu trapa inferioara si mecanism de blocare pentru trapa.

Containere speciale pentru separarea si transportarea diferitelor materiale.

Acest tip de container reprezinta varianta economica pentru astfel de sarcini. Deoarece simplifica sarcinile de transportare si manevrare a materialelor de lucru.

Containerul se utilizeaza doar cu ajutorul unui stivuitor dotat cu furci. Dimensiunile suportilor pentru furci sunt specifiati in schita de mai sus, astfel puteti achizitiona modelul de container potrivit pentru stivuitorul dumneavoastra. De asemenea acest container poate fi manevrat si cu ajutorul unui utilaj dotat cu macara de ridicare deoarece se pot fixa lanturi de suportii pentru furci.

Fiecare compartiment al containerului este prevazut individual cu mecanism de blocare pentru trapa, asadar fiecare compartiment se descarca individual. Trebuie sa utilizato un carlig special pentru deblocarea mecanismului de sustinere a trapelor.

Constructia containerului este fabricata din metal dur, prevazut cu margini intarite, pentru a se garanta calitatea si lunga durabilitate de utilizare a acestui produs profesional marca Bauer.

Atunci cand este manevrat cu ajutorul unui stivuitor cu furci, containerul se poate fixa de furcile acestuia cu ajutorul lanturilor de fixare pentru furci aflate in dotare, pentru a preveni alunecarea de pe furcile stivuitorului in timpul sarcinilor de transportare sau in cazul bruscarii comenzilor stivuitorului.

Specificatii modele

Volum compartiment
Capacitate de incarcare
TYPE 2K
2 x 0.9
1500 / 750Kg
TYPE 3K
3 x 0.6
1500 / 500 Kg

Istoric produse vazute