Container stivuitor/macara cu trapa inferioara | TYPE SB | Bauer

Selectie model
  • Alege Capacitate de incarcare intai
Rating & Review
0 (0 reviews)
Logo BAUER Sudlohn
Alege un model pentru a vedea disponibilitate stoc si alte informatii

Cod produs: SBU500

Alege cel putin 1 model al acestui produs.

Specificatii tehnice

Capacitate maxima de incarcare
1000/2000 kg (in functie de model)

Descriere

Acest container profesional marca Bauer, este special fabricat pentru transportarea, incarcarea si descarcarea materialelor solide, cu volum si greutate foarte mare, cum ar fi materiale din metal, piatra, caramizi, etc.

Se poate utiliza cu ajutorul unui stivuitor dotat cu furci, deoarece acest container este prevazut cu suporti pentru furci. In schita de mai sus aveti specificate dimensiunile pentru suportii furcilor astfel incat sa puteti achizitiona un container potrivit pentru stivuitorul dumneavoastra.

De asemenea containerul poate fi utilizat si cu ajutorul utilajelor dotate cu marca de ridicare. Se pot fixa lanturi de suportii pentru furci si astfel poate fi ridicat si manevrat si cu o macara.

Containerul se utilizeaza in conditii de siguranta. Este dotat cu un sistem rezistent de blocare pentru trapa inferioara, astfel se previne descarcarea accidentala a containerului.

De asemenea este prevazut si cu lant de fixare pentru furci. Astfel containerul se poate fixa de furcile stivuitorului pentru a se preveni alunecarea de pe furci in timpul proceselor de transportare sau in cazul bruscarii comenzilor stivuitorului.

Procesul de descarcare se realizeaza prin intermediul unui cablu care se opereaza manual de catre utilizatorul stivuitorului sau utilajului. Cablul declanseaza mecanismul de blocare al trapei inferioare. Odata actionat, se elibereaza trapa si se permite descarcarea.

Trapa se inchide atunci cand containerul este coborat la sol.

Accesorii

  • 2 role pivotante + 2 rotile fixate din poliamida 180 mm – inaltime 220 mm
  • capac galvanizat, cu deschidere dubla (stivuirea nu este posibila)

Specificatii modele

Capacitate de incarcare
Volum
SB 500
1000kg
0.50
SB 750
1500kg
0.75
SB 1000
2000kg
1
SB 1500
2000kg
1.50
SB 2000
2000kg
2

Video

Istoric produse vazute